HRVATSKI  |  ENGLISH  |  DEUTSCH  |  РУССКИЙ
bioci

Lokacija

Dobrodošli u Šibenik, mediteranski grad iznimne ljepote, čiji se dijelovi nalaze pod zaštitom UNESCO-a.

Dovoljno velik da stanovnicima pruži sve kulturne i zabavne sadržaje suvremene urbane sredine, a istovremeno dovoljno malen da svuda možete stići lako, brzo i bez stresa.

Smješten u samome središtu jadranske obale, okružen kristalno čistim morem, stotinama otoka i dvama nacionalnim parkovima, Šibenik se razvio u jedno od najznačajnijih jadranskih nautičkih središta. Zahvaljujući smještaju, izgledu, očuvanim prirodnim ljepotama i mediteranskomu načinu življenja, Šibenik s pravom nosi epitet grada po mjeri čovjeka.

 

 


Stambeno poslovni centar Bioci smješten je na samome ulazu u grad, u blizini gradske lučice i novoizgradene marine za megajahte. Smještajem, sadržajima u okruženju i kvalitetom gradnje pruža mogućnost maksimalna korištenja svih pogodnosti života u Šibeniku, bilo da stalno živite ovdje ili Šibenik koristite kao polazišnu točku za putovanja Mediteranom.

Velik izbor sadržaja u neposrednoj blizini zadovoljit će potrebe ljudi različitih životnih stilova. Škola, vrtić, ambulanta, dječje igralište i šetnica obiteljsku će svakodnevicu učiniti praktičnijom. Trgovački centri, kino, plaže i rekreacijski tereni značajno će doprinijeti kvaliteti života. Sportska lučica i marina nautičarima i vlasnicima brodica omogućava brz izlazak na more.


Prikaži Stambeno poslovni centar Bioci u većoj mapi.